Forsikring online

Alle skal kunne få en billigere forsikring

På sammenling forsikrings hjemmeside har jeg tænkt mig at give dig en chance for at finde rundt i virvaret af de mange forskellige forsikringer der findes i dag.

I danmark har vi en stor håndfuld forsikringsselskaber der tilbyder en lang række produkter. De mest normale typer af forsikringer er f.eks. indboforsikring, bilforsikring og rejseforsikring. Fælles for alle disse forsikringsordninger er at du mod en betaling vil kunne modtage en økonomisk kompensation hvis du er så uheldig at være ude for en skade

Desværre er det ikke altid at man kun kan sammenligne på pris, for hvad forsikringerne dækker er nemlig også forskelligt.

Lad os sige at en forsikring koster 1000 kr imens en anden koster 2000 kr. Så vil valg nummer 1 umiddelbart lyde billigst, men hvis denne forsikring kun dækker en lille del af dit behov, så er det ikke sikkert du vil få fuld erstatning. Derfor bør man altid at sammenligne ting som forsikringsbetingelserne. Lidt populært sagt kan man sige at forsikringsbetingelserne er et menu kort over hvad du får for pengene (dine dækninger)

Du kan læse mere om forsikring på forbrugerrådets guide om forsikring her – eller tjekke dine priser på de mest udbredte forsikringer på forsikringsguiden her.

Du kan finde tips om at sammenligne forsikringer på vores blog

1 thought on “Forsikring online

  1. Det er sgu altid et stort problem at finde rundt i den forsikringsjungle.. aner ikke hvor mange timer jeg har brugt på at ringe rundt til forskellige selskaber for at finde hoved og hale i hvad jeg skulle bruge af forsikring, hvad den skulle indeholde samt hvor meget den skulle koste…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *